Choose Your Language
Välj språk
Выберите язык

Russian Swedish English

Sponsorships

Tävlingsdans – en globalt populär och snabbt växande sport!

Intresset för dans ökar otroligt snabbt över hela världen, speciellt för grenen Pro-Am som tidigare endast funnits i USA, Ryssland, Italien och Hongkong, men nu även kommit till Sverige och flera Europeiska länder. Dans är en global kommunikation, något de flesta människor kan associera till oavsett ålder, kultur, religion eller nationalitet. Det förekommer ingen doping och inte heller svåra skador. Däremot vackra kläder, tilltalande miljöer och massor av träning och lektioner för att bli riktigt bra!

Pro-Am (Proffs-Amatör) innebär att elev tävlar med tränare och internationellt är det oftast grenen 10-dans som gäller, 5 standard-danser, Vals, Foxtrot, Tango, Wienervals och Quickstep, samt 5 latinska, Samba, Rumba, ChaChaCha, Jive och Paso Doble. I USA finns även American Smoth and Rythm som innebär snarlika danser men med något annorlunda kursplan. Man tävlar inom (closed) eller utom (open) kursplanen, i olika utbildningsnivå och i olika ålderskategorier. Man kan faktiskt tävla nästan hela livet, från ca 7 års ålder till över 80, ja, så länge man orkar!

Säsongen 2014 – kommande tävlingar

Redan nu tränar vi för fullt inför Nevada Star Ball i Las Vegas i augusti och så Ohio Star Ball i november, som vi ser mycket fram emot!. 2015 hoppas vi kunna genomföra et 20-tal tävlingar över hela USA, samt även i Ryssland, Italien, Hongkong och kanske Sverige. Här kan vi vara flexibla mot våra sponsorers önskemål!

Sponsring – ett bra samarbete!

Vi kan ena och motivera små och stora personalgrupper till ett bättre samarbete och/eller friskvård genom att lära ut dansträning. Roligt och motiverande för både kropp och hjärna! Vi kan hjälpa till med introduktioner på nya marknader, den Amerikanska, Ryska eller Svenska. Vi kan arrangera events och danstävlingar, för personal, kunder eller storskaliga för professionella och amatörer på Ert företag, i Er stad eller i ett land där Ni vill introducera Er produkt på ett positivt och intressant sätt. Vi kan erbjuda möjlighet till annonsering i våra videos som finns på vår hemsida och YouTube samt möjlighet att följa oss via FB, Twitter och LinkedIn. I modern marknadsföring blir det ju allt viktigare att nå in i sina kunders vardag, och via oss finns då den möjligheten! Vi kan bli det "lilla extra" ni kan lägga till Ert varumärke, som väcker ett merintresse därför att man associerar Ert företag eller produkt med en sport man är intresserad av! Naturligtvis har ni även möjlighet att använda dansbilder av oss i Er marknadsföring!

Vi hoppas ha väckt ett intresse och önskar Er välkommen att kontakta oss! Vi talar Engelska, Ryska och Svenska.

Ammie Ericsson
Ammie@SashaAndAmmie.com

Sasha Givency
Sasha@SashaAndAmmie.com

Calendar

Date Event
February 6 - 8, 2014 Platinum Dancesport Classic, Miami, FL
February 12 - 15, 2014 Superstars Championships, St Petersburg, FL
February 20 - 23, 2014 New York Dance Festival, New York, NY

March 23, 2014

Sarasota Challenge, Sarasota Bay, FL

Sponsors

A Pencil Accounting Corp.
Download brochure

©2011 Ammie & Sasha