Choose Your Language
Välj språk
Выберите язык

Russian Swedish English

Ammie & Sasha

Ammie Ericsson

Född och uppvuxen i Stockholm, Sverige men numera bosatt i Fort Lauderdale, USA, ny inom dans-sporten men med mångårig tävlingsvana från motorsport, rally och banracing i Sverige och Europa.

Ammie Ericsson

Ammie Ericsson

Under hösten 2010 träffade jag min nuvarande Pro-Am parnter, Sasha Givency. Vi fungerar väldigt bra tillsammans och i december beslutade vi oss för att tävla tillsammans i Internationell 10-dans. Efter bara 3 månaders intensiv träning ställde vi upp i San Fransisco Open, på brons och silver nivå, och i en stor internationell tävling med hundratals startande! Det gick långt över förväntan! Jag placerade mig bland Top 20-students, från alla kategorier och vi vann Best-of-theBest vilket innebär att vi representerar San Fransisco i Pro-Am VM finalerna på Ohio Star Ball, Amerikas mest prestigefyllda danstävling!

Sasha Givency

OUrsprungligen från Moskva, Ryssland, numera bosatt i Miami, Florida. Sasha började dansa som barn och nådde redan som 15-åring, den yngste någonsin, vuxen-finalerna i Ryska Mästerskapen tillsammans med sin professionella partner. Tillsammans nådde de många fantastiska framgångar, bl a flera brons- och silvermedaljer i Ryska mästerskapen Internationell Standard och, som första Ryska par någonsin, EM-brons Standard. Sasha och Olga tränade också i London och var under många år ett av Rysslands allra bästa par, det enda sponsrade av Ryska staten och de fick även utmärkelsen ”Key to the City” för utomordentliga sportsliga prestationer från sin hemstad. Efter flytten till USA vann de nästan alla tävlingar de ställde upp i.

Sasha Givency

Sasha Givency

Sasha har också både nationell och internationell erfarenhet som domare. Hans elever har blivit Ryska junior-mästare, ungdoms-världsmästare och i USA vunnit flera Top Silver Students och Best-of-the-Best Awards.

I Ryssland var Sasha en av landets bästa arrangörer av danstävlingar, bl a utsedd att organisera de Ryska Mästerskapen i Ballroom Dancing som flerfaldigt belönades med utmärkelsen "Årets bästa tävling"

Säsongen 2014 – kommande tävlingar

Redan nu tränar vi för fullt inför Nevada Star Ball i Las Vegas i augusti och så Ohio Star Ball i november, som vi ser mycket fram emot!. 2015 hoppas vi kunna genomföra et 20-tal tävlingar över hela USA, samt även i Ryssland, Italien, Hongkong och kanske Sverige. Här kan vi vara flexibla mot våra sponsorers önskemål!

Calendar

Date Event
February 6 - 8, 2014 Platinum Dancesport Classic, Miami, FL
February 12 - 15, 2014 Superstars Championships, St Petersburg, FL
February 20 - 23, 2014 New York Dance Festival, New York, NY

March 23, 2014

Sarasota Challenge, Sarasota Bay, FL

Sponsors

A Pencil Accounting Corp.
Download brochure

©2011 Ammie & Sasha